Inschrijving 2020 geopend

De inschrijving voor de vijfde editie van het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren is officieel geopend. De jubileumeditie van het congres staat gepland op woensdag 27 mei in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Het jaarlijkse event waar opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrasector elkaar ontmoeten. We inspireren je op het gebied van duurzaamheid, innovatie en de integrale aanpak van maatschappelijke opgaves als bereikbaarheid en verduurzaming van de infrasector. Kortom, hét moment om nieuwe mogelijkheden en kansen in de infrasector te ontdekken, inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen met opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Programma

We starten om 8.15 uur met een sessie speciaal voor de vroege vogels, gevolgd door een plenaire opening en keynote spreker Victor Lamme. Daarna nemen we even pauze en vervolgen we het programma met de inhoudelijke kennissessies. We sluiten de dag af met een bezoek van minister Van Nieuwenhuizen. Zij gaat in gesprek over actuele thema’s in de sector en neemt de allereerste nieuwe standaard RAW 2020 in ontvangst. Benieuwd naar het programma van tijd tot tijd? Bekijk dan het volledige programma.

Inschrijven

Schrijf je in vóór 27 maart en en profiteer nog van het vroegboektarief. Je betaalt dan geen €425, maar €350.

Zien we je op 27 mei in de Prodentfabriek in Amersfoort?